Tyneso – communicatie en marketing specialist

Voeg afbeelding met dit formaat toe

Wie is Tyneso?


Tyneso is dé IT partner voor de Belgische KMO en onderscheidt zich door de sterke focus op alle nieuwste ontwikkelingen binnen Microsoft en Azure en op IT-beveiliging.

Wij staan in voor de dagdagelijkse ondersteuning op IT vlak en zorgen er zo voor dat elk bedrijf kan blijven draaien zonder problemen.

Op die manier moet onze klant zich enkel en alleen nog bezighouden met de core van haar bestaan en nemen wij alle IT-taken op ons (ondersteuning van de werknemers bij vragen, advies en implementatie bij bepaalde structurele vernieuwingen).

Ons doel is om zo veel mogelijk bedrijven te kunnen laten werken van overal, op eender welk moment, en met veel flexibiliteit.


Image

Wat kan jij er leren?


 • Marketing Planning & Creatie

  Hoofdbezigheid van de student. Strategische werking zal mee ondersteund worden door onze huidige marketingpartner, maar het operationele is voor de student.

 • Online Adverteren

  We adverteren op LinkedIn,Facebook en Reddit. Analyse van de lopende campagnes zou op termijn ook door de student kunnen/moeten gedaan worden.

 • SEO

  Aanzet is gebeurd door huidige partner, we willen hier steeds op het beste niveau zitten dus de student mag altijd verbetermogelijkheden aanleveren.

 • Customer Experience Strategie

  Student kan hier mee over nadenken en ideeën aanreiken. Hier zal nog wel wat verbetermogelijkheid zitten.

 • SEA

  Aanzet is gebeurd door huidige partner, we willen hier steeds op het beste niveau zitten dus de student mag altijd verbetermogelijkheden aanleveren.

 • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

  Dit is iets waar de student sowieso naartoe moet groeien maar we verwachten dit wel later in het traject.

 • Marketing Automatisatie

  CRM: Sharpspring. Veel kan hier, maar er wordt niet echt gebruik van gemaakt momenteel. Student kan hier ook over nadenken en met ideeën komen.

 • Growth Hacking & Conversie Optimalisatie

  Conversieratio is nu redelijk laag dus ook hier zijn verbetermogelijkheden meer dan welkom.

Wie zoekt Tyneso?


Tyneso is op zoek naar een hands-on persoon, die zelfstandig kan werken en ons kan helpen in zowel het creatieve als het strategische gedeelte van onze marketing en communicatie. We zoeken iemand met wat affiniteit en liefst ook enige vooropleiding wat betreft content creatie en digitale marketing.

Tyneso is een jong, overwegend mannelijke bedrijf met een heel vlakke structuur. Een student met wat maturiteit en proactiviteit zal hier het best tot zijn/haar/x recht komen. Er wordt gewerkt vanuit een verantwoordelijkheidstructuur met een directe communicatie. De voornaamste communicatie gebeurt in het Engels dus dit mag geen probleem vormen voor de student.

Vragen?

Stel ze aan Leendert Coene, mentor bij Tyneso


Leendert Coene


Concreet

Gezocht aantal studenten: 1

Aantal plaatsen vrij: 1

Rekelstraat 37, 1980 Eppegem

IT sector

Deel deze pagina